Velkommen til Malerplassen Stall og Miwok Hundeservice

VELKOMMEN TIL HJEMMESIDEN VÅR

VI BEFINNER OSS MIDT I SKOGEN PÅ SOKNA 

I KANTEN AV VASSFARET PÅ RINGERIKE. 

DER FINNER DU MALERPLASSEN, 

HER HAR VI BYGGET OPP VÅRT LILLE PARADIS. Vi åpner nå opp venteliste for de som ønsker hann hund og åpen på farge.


Ønsker du/dere valp fra oss stiller vi krav;  

Ingen barn under 7-8 år 
Hunder er flokkdyr, og det er naturlig for den å være sammen med flokken sin, altså familien.  Vi selger ikke hund der den må være hjemme alene, mann må ha en plan på hundepass.
Ingen barn under 18 år skal ha noen form for ansvar, som lufting, gå tur ( fordi de kommer hjem fra skolen først osv.)  o.s.v. Vi erfarer i de aller fleste tilfeller at barna ikke er interessert i hunden etter noen dager, de synes den blir en pest og plage, alle tenker vel om sine barn og at dette ikke gjelder dem, en helt feil konklusjon i de aller fleste tilfellene. Ta høyde for at dette er kun et prosjekt for voksne, som barna må akseptere som et nytt fam. medlem de må forholde seg til med respekt og ikke et leketøy som de kan løfte og kose med. 
Alle i fam.  under 18 år må delta på et 11-12 timers kurs fordelt over 4 besøk her hos oss, hvor dere også får hilse på valpene.
Vi ønsker eiere som kan tilby hunden inngjerdet hage og som gjør at den mest mulig kan bevege seg fritt.
Vi selger et rovdyr og ingen kosebamse, en hund som er avlet gjennom tider til jakt, dvs dette er en hund som trives med et aktivt liv, leve fritt og kunne ha en meningsfylt hverdag med aktiviteter. 
Hunder sover ca 18 timer i døgnet og er våkne ca 6 timer som skal fylles med aktivitet, ikke nok å sitte i sofaen sammen med eiere..
Det er helt opp til eiers kunnskap på hvordan hunden blir. Ingen er født slik de blir, men preges av ting mann møter på sin vei som til slutt er den mann har blitt ved veis ende.
Vi er opptatt av klassisk betinget læring  https://no.wikipedia.org/wiki/Klassisk_betinging
Alle som skal kjøpe hund her må gå igjennom Lundquist sitt online kurs  https://www.lundqvist-hundeskole.no/online-kurs/ og ha med bevis for dette i form av kvittering.
Vi fortsetter da i samme gate og dere får ved første besøk utdelt bøker som Vardagsuppfostrand med känsla ich respekt av Åsa Ahlbom   http://www.ahlbom.net/omasa.htm  og Ulve og hundes adferd ny indsigtt i aggresivitet , lederskab og signaler. av Freddy Worm Christiansen  https://www.tro-fast.dk/butikken/396-hundeboeger/10241-hundes_og_ulves_adfaerd/

Om dere etter å ha lest dette fortsatt har lyst på valp fra oss send en e-post til  miwok.kennel@gmail.com  og beskriv  kort  om dere selv og fam. Husk navn, bosted og telefon nr., uten dette vil vi ikke ta kontakt. Vi ringer etterhvert men hver obs dette kan ta tid (måneder) men så lenge er dere foreløpig satt opp på en venteliste til vi har ringt dere (lagre nr vår slik at dere ser hvem som ringer 48001723) om dere da i mellomtiden har ombestemt dere send da en ny e-post hvor dere ber om å bli slettet fra listen."LYDIG HUND" 
HANDLER OM KUNNSKAP 
GÅ PÅ HUNDESKOLE EN FRISK HUND HANDLER OM AVL 
VALG AV HUND (RASE), HVA DEN SPISER OG GENERELT GOD OPPBYGGING AV IMUNFORSVARET,
STARTER HOS OPPDRETTER. 

Våre valper og hunder spiser 
Selolje og Provit rått frossent kjøtt og litt tørrfór. 
http://provit.no Vom/storfekjøtt
https://www.happydog.se/ Happy  Dog  Tørrmat

Vi fører bl.a. Trixe hudeutstyrHei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE