Ledige valper
Cockapoo


Vi har under mesteparten av corona tiden hatt inntaksstopp på ventelisten men etter hvert som samfunnet har åpnet opp igjen gjør vi det samme og har med det noen få ledige valper sommer 2022.


Ledige valper både gutter og jenter. 
Født i mai 2022 vil være 10 uker og lev. klare i juli/august


LITT INFO OM KJØP AV VALP HOS OSS.

HOS OSS FÅR DU IKKE BARE LEVERT VALPEN UTEN EN GRUNNLEGGENDE OPPLÆRING, VI HAR SOM MÅL Å GI FREMTIDIG HJEM KUNNSKAP OM Å HOLDE HUND PÅ EN FORSVARLIG OG GOD MÅTE, SAMT LYKKES MED SIN HUND. ALT HANDLER OM KUNNSKAP, KJÆRLIG- OG TOMODIGHET. DERFOR BLIR DET EN LITEN VEI Å GÅ FØR MANN FÅR MED SEG DEN LILLE HJEM FRA OSS, VI VIL IKKE HA LETTE LØSNINGER PÅ Å SKAFFE SEG EN VALP.


ALLE SOM KJØPER VALP HER MÅ KUNNE GI TILSYN TIL DEN HELE DØGNET, OM MAN MÅ PÅ JOBB OG IKKE KAN HA DEN MED SKAL IKKE HUNDEN VÆRE ALENE, MAN MÅ HA ALTERNATIVE LØSNINGER SOM F.EKS. BESTEFORELDRE, HUNDEBARNEHAGE OSV. MAN KAN IKKE TA HØYDE FOR AT BARN UNDER 18 ÅR SKAL HA NOE TILSYN, SÅNN SOM AT BARNA KOMMER HJEM FRA SKOLEN SÅ KAN DE LUFTE OG SE ETTER OSV.. DET HAR VI ERFART FUNGERER SVÆRT SKJELDENT.  HUNDER ER ET FLOKKDYR OG TRIVES IKKE ALENE. 


AV DYREKJØPT ERFARING PÅ VALPEN OG BARNAS PREMISSER, SELGER VI HELST IKKE VALPER TIL FAM. MED BARN UNDER 7-8 ÅR, OM MANN IKKE HAR EN GOD BAKGRUNN.


VÅRE VALPER FÅR IKKE FLYTTE UT TIL NYE HJEM FØR MIN. FYLTE 10 UKER.  


VI HAR GJENNOM MANGE ÅR GITT DE NYE EIERNE DENNE OPPLÆRINGEN I Å HOLDE HUND SOM NÅ HAR BLITT "LOVFESTET"  DEN NYE HUNDELOVEN  OG MATTILSYNETS RETNINGSLINJER FOR HOLD AV HUND LITT MER INFO. FRA MATTILSYNET 

VI ER OPPTATT AV HVORDAN DE FLESTE SKAPNINGENE PÅ JORDEN LÆRER, "KLASSISK BETINGET LÆRING"   


DERFOR ER DET OBLIGATORISK FOR  FREMTIDIG HJEM Å KOMME PÅ BESØK MINST 3-4 GANGER, TOTAL 10-15 TIMERS KURS  FØR VALPEN FLYTTER TIL NYTT HJEM, FOR Å SIKRE GOD OPPLÆRING AV DEN NYE FAM. ( HELE FAM SOM LEVER I SAMME HUS SOM VALPEN)  INGEN KJØPER VALP FOR Å VÆRE "SLEM" MED DEN, MEN DET ER OFTE FULLSTENDING MANGEL EL UTDATERT KUNNSKAP HOS FAMILIEN, OG HOS MANGE OPPDRETTERE.


DERFOR ER DET OGSÅ OBLIGATORISK MED LUNDQVIST HUNDESKOLE SITT ONELINE VALPE-KURS HELST FØR MAN KOMMER PÅ BESØK HOS OSS.  


VI HAR BARE EN OG EN FAM. PÅ BESØK, SLIK AT HVER FAM FÅR DEN INFOEN DE PERSONLIG TRENGER. DET BETYR AT VALPENE HER FÅR BESØK NESTEN DAGLIG OG INNTIL FLERE BESØK HVER DAG FRA FYLTE 4 UKER. DAGELIG NYE MENNESKER OG STIMULERING. 


DE SOM BOR INNEN 3-4 TIMERS KJØRETUR KOMMER VANLIGVIS HVER ANNEN UKE FREM TIL LEVERING, 2 1/2-3 TIMER HVER GANG UAVHENGI OM MAN HAR HATT HUND TIDLIGERE. 

 

PÅ HENTEDAGEN BRUKER VI 3-4 TIMER PÅ VANLIG OVERLEVERINGEN (Uten kaffeservering ;-) DE SOM KOMMER LANGVEIS FRA KOMMER EN TUR KVELDEN FØR HENTING.

 

MÅLET ER Å FORTELLE OM DE REELLE PROBLEMENE MAN KAN OPPLEVE I DET MAN FÅR EN VALP. ADVARSLER RETT OG SLETT. DET ER LEVENDE VESEN SOM ER ET ROVDYR SOM MÅ BEHANDLES MED FØLELSE OG RESPEKT.  FINNES IKKE ALFA HUNDER BARE ET ØNSKE OM Å VÆRE EN FLOKK SOM HAR GODT SAMHOLD OG SOM RESPEKTERER HVERANDRE.  HANDLER OM KUNNSKAP I HUNDE- OG MENNESKEADFERD.


VALPENE HAR VOKST OPP PÅ GÅRD I HJEMMEMILJØ. GODT SOSIALISERT, TRIVELIGE VALPER,  VANT TIL KATTER.

HAR VÆRT MED PÅ MANGE BILTURER FRA 6 UKERS ALDER FOR Å FOREBYGGE BILSYKE OSV, FØR DE REISER TIL NYE HJEM. 


OVER 45 ÅRS ERFARING MED ET STØRRE ANTALL HUNDER OG FLERE RASER.Det finnes ikke barnevennlige hunder, men det finnes hundevennlige barn. Alt handler om kunnskap og læring, hos menneskene.

KJØP AV VALP HOS OSS INKL.
5 Hunde bøker 


Ringperm m innholdsrikt info. på ca 40 A4 sider. 
Hellseattest
Id-chip
Eu-pass
Mat og vannskål
Reisebur/flybag
Teppe
Seng m/pute
Sele, hals og leie- bånd
Millers Neglesaks
 Potesaks
Tynne saks
Klippe saks
  Karde (lett)
Bartekam
Mars coat King (karde)
Shampoo Bio-groom
Tannkrem
Provit vom 14 kg 
Happy dog  10 kg  
Kjøttbein  1 kg ( rå, reinsdyr))
Selolje
Animalske tørkede godbiter/ben osv (5l)
Provit  Go`biten 5 div poser
Leker 2-3 stk
Kong classic 
Utstyrs sekk
(Verdi utsyr/mat innkjøpspris til oss  8000,- ca utsalgspris i andre butikker 13-15000,-)

4 besøk total varighet ca12-15 t 
(hilse på/undervisning i valpens/hundens utvikling osv).
Med valpen følger denne obligatorisk innholdsrike pakken, dette for å sikre en så skånsom overgang i det nye hjemmet som mulig.

Prisen er 38.000,- inkl mva., skatt og denne innholdsrike valpepakken.
De fleste andre oppdrettere både de som lager renrasede NKK registrerte og blandinger putter pengene rett i lommen. 
Oppdretter i NKK mener de selv skal ta høyere sum for renrasede en blandinger fordi de reiser rundt på utstilling osv. og har større utgifter, det vil alltid være øyet som ser på det regnestykket. Men de betaler sjeldent skatt og mva. Selger man varer og tjenester for mer en 50 000 i året i Norge plikter man å oppgi dette, og de som er raske i hoderegning finner fort ut hvor fort en oppdretter kommer opp i den summen. 

Vi følger Norsk kjøpslov og a lle valpe-kjøperne må sette seg inn hundens adferd og  instinkter,  noe vi hjelper til med, noe alle dyreeiere plikter i følge Norsk lov om dyrevelferd.

Med forbehold om endring.

Vi har i tillegg en liten hundeutstyr butikk.
VALPER FRA OSS KAN SE UT SOM DISSE UNDER

 "UVENNER SOM HUN OG KATT KJENNER IKKE VI TIL"
EKS. BILDE COCKER SPANIEL FARGE SJOKOLADE/MELERT (CHOCOLATE/ROAN)
EKS. BILDE COCKER SORT/HVIT
EKS. BILDE BLUE/ROAN OG BLUE/ROAN/TAN
EKS. BILDE SOBEL OG RØD/HVIT
EKS. BILDE COCKAPOO SJOKOLADE


EKS. BILDE SORT/HVIT FARGET COCKAPOO
EKS. BILDE COCKAPOO
COCKAPOO OG PUS
(C) Miwok Kennel og Hundecervice
Nordmoveien 131, 3534 Sokna
48001723  
e-post: miwok.kennel@gmail.com
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE