Malerplassen

Om oss

Kjersti Strømnes

Er født i 1962, og med medfødt dyre-dilla.
Var bare 4 år og skulle hjelpe en hund vekk fra gata, ble selvfølgelig bitt i ansiktet, men tok ei skade.  
Har vokst opp med en Golden og en Labrador Retriever.   Kjøpte egen hund Rottweiler i 1983.
Har siden hatt denne rasen og mange andre.  
Har konkurrert i lydighet, drevet med utstilling, trent lavine (redningshund) og fra 1986, drevet med hundekjøring sprint på høyt nivå, Nordisk mester i 1992. Har deltatt på mange forskjellige kurs, seminarer om og med hund. Har selv holdt dressurkurs i regi av RTBK.
Er utdannet hjelpepleier og har jobbet med psykisk utviklingshemmede fra 1980 til 2003
Siden 2003 har vi sakte men sikkert bygd stedet vårt oppover.

Morten Sætrang

Er født i 1959. Utdannet innen handelsfag. Har drevet, og startet opp dagligvare butikker (AKA-Lavpris og Spar), fungert som alt fra Butikksjef til Senterleder, har hvert innom Norske Skog Follum Fabrikker, Barnehjem og nå Solstad Bo- og omsorgsenter samt småbruker på si. 

Maia Andresen

Er født i 1989, med medfødt hestedilla.
Maia er stallansvarlig her på i Malerplassen i tillegg til at hun for tiden jobber på Moelven Soknabruket AS. 
Hun har gått to år naturbruk med hest som valgfag, et år på Rosthaug vgs. i Åmot 06/07 og et år på Ål vgs. 05/06, og med læretid hos Mette Albertsen på stallhesby skoleåret 09/10 & 10/11 er hun hestefaglært. Hun har også tidligere hatt sommerjobber på andre staller.

Martine Sætrang

Er født i 1994, med dilla på alt som har motor og som kan kjøres. Våren 2008 skjedde det en forandring, i tillegg til motor har hun funnet hesten i sitt liv Red Line, har vært innom Øvrevoll på galopp banen og ble årets kat.1 ponni i 2008. Har deltatt på noen sprang og dressur stevner. I 2013 fant hun hunden i sitt liv Cockapoo gutten Yatzy.