Malerplassen

Om oss

Kjersti Strømnes

Er født i 1962, med medfødt dyre-dilla.
Var bare 4 år og skulle hjelpe en hund vekk fra gata, ble selvfølgelig bitt i ansiktet, men tok ei skade.  
Har vokst opp med en Golden og en Labrador Retriever.   Kjøpte egen hund Rottweiler i 1983.
Har siden hatt denne rasen og mange andre.  
Har trent bruks/redningshund, konkurrert med hund i lydighet, på utstilling,  og fra 1986  hundekjøring sprint på høyt nivå, Nordisk mester i 1992. Hundeoppdrett siden 86. Har deltatt på mange forskjellige kurs, seminarer om og med hund. Har selv holdt dressurkurs i regi av RTBK.
Er utdannet i helsesektoren og jobbet med psykisk utviklingshemmede fra 1980 til 2003
Siden 2003 har vi sakte men sikkert bygd stedet vårt Malerplassen oppover.  

Morten Sætrang

Er født i 1959. Utdannet innen handelsfag. Har drevet, og startet opp dagligvare butikker (AKA-Lavpris og Spar), fungert som alt fra Butikksjef til Senterleder, har hvert innom Norske Skog Follum Fabrikker, Barnehjem og nå Solstad Bo- og omsorgsenter samt småbruker på si. 

Maia Andresen

Er født i 1989, med medfødt hestedilla.
Maia er stallansvarlig her på i Malerplassen i tillegg til at hun for tiden jobber på Moelven Soknabruket AS. 
Hun har gått to år naturbruk med hest som valgfag, et år på Rosthaug vgs. i Åmot 06/07 og et år på Ål vgs. 05/06, og med læretid hos Mette Albertsen på stallhesby skoleåret 09/10 & 10/11 er hun hestefaglært. Hun har også tidligere hatt sommerjobber på andre staller.

Martine Sætrang

Er født i 1994, med dilla på alt som har motor og som kan kjøres. Våren 2008 skjedde det en forandring, i tillegg til motor hadde hun funnet hesten i sitt liv Red Line, vært innom Øvrevoll på galopp banen og ble årets kat.1 ponni i 2008. Har deltatt på noen sprang og dressur stevner. I 2013 fant hun hunden i sitt liv Cockapoo gutten Yatzy. Jobbet på Miwok kennel i noen år, driver nå egen hundefrisør Sokna Hund og er eier av tre Tyske gjeterhunder samt noen eng. cocker spaniel